Γιατί να μας επιλέξετε

Τεστ πατρότητας & λοιπών συγγενιών

DNA - DNAlogy

Το διαγνωστικό κέντρο Olympic Diagnostic ξεκίνησε συνεργασία με το πρώτο Ελληνικό Διεθνών προδιαγραφών εργαστήριο ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA, την DNAlogy SA .

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA – DNAlogy ιδρύθηκε το 2009 στην Αθήνα από την σημαντικότερη επιστημονική ευρωπαϊκή ομάδα (Institut Génétique Nantes Atlantique), την πρώτη που πραγματοποίησε ταυτοποιήσεις DNA στην Ευρώπη και αποτελεί σήμερα μέλος του Γαλλικού ομίλου εργαστηρίων Group Carso (www.groupecarso.com).

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

  • DNA Τεστ Πατρότητας / Μητρότητας
  • DNA Τεστ Αδερφών / Διδύμων
  • DNA Τεστ Παππού / Γιαγιάς -DNA Τεστ Θείου / Θείας μέχρι και συγγένεια 6ου βαθμού
  • DNA Τεστ Κοινής Πατρικής/Μητρικής Γενιάς (Υ χρωμόσωμα / Μιτοχονδριακό DNA)
  • Ταυτοποίηση DNA Βιοψιών/Οστών
  • Αναλύσεις Γενετικών Αποτυπωμάτων σε εγκληματολογικές υποθέσεις

Όλες οι παραπάνω αναλύσεις μπορούν να γίνουν Ιδιωτικά ή να έχουν Νομική Ισχύ χάρις στους Δικαστικούς Πραγματογνώμονες των εργαστήριων της DNAlogy. Ακολουθώντας πιστά τα διεθνή πρότυπα στις αναλύσεις ελέγχονται από 17 έως 24 διεθνώς αναγνωρισμένοι γενετικοί δείκτες, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε υπόθεσης.

Δειγματοληψίες:

  • Σιελογόνος Δειγματοληψία: Απλή, εύκολη και ανώδυνη διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού
  • Εναλλακτικά Δείγματα: Δυνατότητα ταυτοποίησης οποιουδήποτε ανθρώπινου ιστού ή οποιουδήποτε δείγματος έχει έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα ή με ανθρώπινα εκκρίματα (τρίχες, νύχια, οστά, αποτσίγαρα, ρούχα κ.α.)

Ποιότητα των εργαστηρίων DNAlogy:

H DNAlogy είναι το μόνο ελληνικό διαπιστευμένο εργαστήριο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005 για το σύνολο των δικανικών δοκιμών ανάλυσης DNA (ανίχνευση βιολογικού υλικού, ανάλυση και ταυτοποίηση DNA), και για το σύνολο των DNA τεστ εξακρίβωσης Βιολογικής Συγγένειας (DNA τεστ συγγένειας 1ου έως 6ου βαθμού). Παρέχει αξιοπιστία αποτελεσμάτων στις δικανικές, ιατροδικαστικές αναλύσεις DNA. Στελεχωμένη από ικαστικούς Πραγματογνώμονες των Ελληνικών και Διεθνών Δικαστικών Αρχών, η DNAlogy εγγυάται την απόλυτη εγκυρότητα και αξιοπιστία στις αναλύσεις βιολογικού υλικού.