Γιατί να μας επιλέξετε

Ψηφιακό Ακτινολογικό Συγκρότημα

AGFA DR 600
AGFA DR 600
Ολόσωμη σπονδυλική face
Ολόσωμη σπονδυλική face
Ολόσωμη σπονδυλική profil
Ολόσωμη σπονδυλική profil

AGFA DR 600

Το διαγνωστικό μας κέντρο διαθέτει το υπερσύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα AGFA DR600.

Πέραν των συνηθισμένων πραγματοποιούνται και ειδικότερες ακτινολογικές εξετάσεις όπως :

  • Ακτινογραφίες ολόσωμης σπονδυλικής στήλης
  • Ακτινογραφίες Ανισοσκελίας
  • Παιδιατρικές Ακτινογραφίες
  • Ακτινογραφίες ασθενών Α.Μ.Ε.Α. σε τροχήλατα αμαξίδια

Οι ψηφιακές ακτινογραφίες που διενεργούνται από το συγκεκριμένο ακτινολογικό συγκρότημα επεξεργάζονται με τους πλέον εξελιγμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους αλγόριθμους (AGFA MUSICA 3) και προσφέρουν υψηλής ευκρίνειας εξεταστική απεικόνιση παρέχοντας έτσι στον θεράποντα ιατρό τα πλέον αξιόπιστα διαγνωστικά δεδομένα που θα τον βοηθήσουν στην έγκυρη και σωστή ιατρική του διάγνωση.

  • Με την χρήση ψηφιακών ανιχνευτών με επίστρωση Ιωδιούχου Καισίου (CsI) το ακτινολογικό μας συγκρότημα επιτυγχάνει έως και 60% χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας έναντι των λοιπών.
  • Με την πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογία ενιαίας εστίασης EasyStitch, το DR 600 παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή σε απεικόνιση πλήρους ποδιού και πλήρους σπονδυλικής στήλης (FLFS).
  • Με την τεχνολογία ZeroForce ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις, παρέχει υψηλή απεικονιστική ακρίβεια, μείωση του χρόνου εξέτασης και άνεση για τον εξεταζόμενο.

Το DR 600 συνοδεύεται από το πλέον σύγχρονο, έξυπνο και αυτοματοποιημένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας ψηφιακής ακτινογραφίας (AGFA MUSICA 3) για σταθερή εικόνα υπερυψηλής ποιότητας και βέλτιστη απεικόνιση. Με την πλήρη αυτοματοποίηση όλων των μερών του συγκροτήματος (αυτόματη τοποθέτηση – αυτόματη παρακολούθηση), οι εξετάσεις πραγματοποιούνται γρήγορα και εύκολα προς όφελος της άνεσης του εξεταζόμενου.